11es Jornades gastronòmiques 'La Massana Fogons'
Del dissabte 19 de gener del 2019 fins al dilluns 22 d'abril del 2019
Diversos escenaris de la Massana, La Massana
La Massana Fogons, cuina d'hivern
'Lo Mandongo', del 19 de gener al 3 de març
'Menú Calçots', del 19 de gener al 22 d'abril
Trobareu tota la informació sobre els menús i els restaurants al PDF adjunt a aquesta activitat.
La Massana obre l’any gastronòmic al Principat amb les jornades de cuina d’hivern Lo Mandongo. Aquest mot defineix el conjunt de carns de porc i els additius amb què es prepara l’embotit el dia de la matança, que es du a terme en aquesta època de l’any i que és un dels ingredients principals de les menges hivernals.
Els restaurants de la parròquia que participen en aquesta iniciativa ofereixen menús variats, que inclouen plats originals amb el porc com a eix vertebrador. A Lo Mandongo també hi trobaràs propostes amb altres productes autòctons en diverses receptes, tant tradicionals com més modernes i creatives, amb tocs d’altres cultures.
Un altre producte que podràs degustar durant aquestes jornades de cuina d’hivern són els calçots, que també es fan en aquesta època.
Diversos escenaris de la Massana
Oficina de Turisme de la Massana
Plaça de les Fontetes, s/n
Tel.: +376 835 693
Comú de la Massana
ET POT INTERESSAR
ULLNU 24: Taller "VENTALLS DE TEMÀTICA FLAMENCA"
10/05/2024
De les 18.30 h a les 21.30 h
Plaça del Poble, Andorra la Vella
04/05/2024
De 16 h a 18 h
Farga Rossell, La Massana
Vide Dressing de primavera · 2a edició
03/05/2024 - 05/05/2024
de les 10.00 h a les 20.00 h
Plaça de Les Fontetes, La Massana
Visites a la fàbrica de xocolata Xocland
08/02/2024 - 05/05/2024
Cada dissabte a la tarda
Xocland, La Massana